/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Dacă la parlamentare urmează să votezi în România, găsește pe Harta TV8 adresele secțiilor de votare de peste Prut

missing
17 februarie 2019, ora 11:54

Cetățenii moldoveni care pe 24 februarie, ziua când vor avea loc alegerile parlamentare și referendumul consultativ, se vor afla pe teritoriul României, pot vota în cele 12 secții de votare deschise peste Prut. Două vor fi deschise la București și câte una la Iași, Galați, Timișoara, Bacău, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Suceava, Craiova și Sibiu.

Adresele tuturor secțiilor de votare sunt indicate Harta TV8 și le puteți examina accesând link-ul alegeri.tv8.md. De asemenea, pe Harta TV8 puteți vedea toți candidații înscriși în circumscripția nr. 50, la Vest de Republica Moldova, datele lor biografice, dar și declarațiile lor de avere.

În ziua alegerilor, pe Harta TV8 veți putea urmări în regim live cum are loc prezentarea alegătorilor la urne, precum și rezultatele alegerilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram