/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Poliția de Frontieră explică de ce sâmbătă cinci persoane nu au putut intra în R. Moldova

missing
18 februarie 2019, ora 14:07

Interdicția de a intra pe teritoriul Republicii Moldova a fost aplicată doar în ceea ce privește mijlocul de transport, nu și în privința persoanelor care se aflau în el, acestea având posibilitatea să traverseze frontiera oricând doresc, utilizând alt mijloc de transport. În context, reiterăm că nu există niciun impediment în ceea ce privește intrarea lor pe teritoriul țării noastre, așa cum în mod eronat au prezentat informația unele agenții de presă naționale”, se spune într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Instituția mai menționează că punctul de trecere a frontierei Leușeni este cu statut „rutier” și prin lege se interzice trecerea acestuia „ca pieton”, din acest motiv s-a recomandat persoanelor traversarea frontierei cu alt autovehicul. De asemenea, proprietarul autoturismului cu interdicție a fost îndrumat să ceară informații suplimentare privind motivele pentru care aceasta a fost impusă, autorităților de competență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram