/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Cum a fost felicitat Igor Dodon de echipajul avionului cu care vine la Chișinău de la Moscova

18 februarie 2019, ora 11:07

„Este plăcut când echipajul moldovean al Air Moldova vă felicită cu ziua de naștere. Cu o astfel de dispoziție voi zbura acasă de la Moscova! Mulțumesc tuturor pentru felicitările și cuvintele bune”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

În același timp, șeful statului a lansat o invitație la un pahar de șampanie la ora 12:30 la președinție, dar nu a specificat pentru cine.

Șeful statului a mai fost felicitat de președintele și premierul rus, precum și de Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kirill. Despre acest fapt a anunțat purtătoarea de cuvânt a instituției prezidențiale care a publicat pe o rețea de socializare documentele care ar confirmat acest lucru.

Precizăm că astăzi, 18 februarie, șeful statului își Igor sărbătorește ziua de naștere. Dodon s-a născut la data de 18 februarie 1975, în satul Sadova din raionul Călărași.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram