/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Fă cunoștință cu programul complet al festivalului Underland 2019 - Wine Carnival

18 februarie 2019, ora 18:02

Pe cele trei scene ale festivalului – Scena Fierbinte, Pasiunii și Inimii – vor răsuna mai multe stiluri de muzică adunate de pe diferite continente, precum folk, etno, acapelă, alternative-rock, indie, balcanică etc. Pe lângă trupele străine, care au fost anunțate anterior, organizatorii evenimentului propun publicului să descopere și trupele autohtone care la sigur vă vor cuceri cu talentul lor.

Programul muzical integral al festivalului:

1. Argatu’ – România
2. Село и Люди – Ucraina
3. Jam Band – Ucraina
4. Besarabia – Spania
5. The Twisters – România
6. Sadora – Rusia
7. Porkapizza – Italia
8. Inna Bondari și БалкаNizza – Moldova, Rusia, Ucraina, Canada

Trupe din Republica Moldova:

Take Five

1000facez

SIAJ

The Glimpse

Take Five

Rise Band

Karafizi & The Roof

Kwathula

Totodată, în pauzele dintre evoluțiile artiștilor, pe cele trei scene vor mixa DJ Sslava, Dj Gonzo și DJ Sly.

Orașul Underland, pe lângă faptul că este subteran, mai e și plin de miracole, iar străzile acestuia vor fi invadate de o mulțime de alaiuri vesele și zgomotoase, care prin dansuri și tradiții strămoșești și nu numai, vor chema Primăvara și vor împărți Dragoste tuturor oaspeților Underland 2019 – Wine Carnival!

Totodată, cele mai multe minuni pe metru pătrat se întâmplă în Prăvălia Alchimistului, unde urmașii lui Faust și Paracelsus de la Mendelevium – Laboratorul Distracțiilor Științifice vă așteaptă împreună cu copiii dumneavoastră să participați la experimentele ce combină spectaculos știința cu magia. Iar în timp ce părinții vor putea viziona un spectacol la Teatrul Melodromatic, cei mici se vor putea distra la spectacolele cu bule de săpun.

* Organizatorii au dreptul să modifice programul în caz de necesitate.

Ești așteptat, în orașul subteran, cu porțile și inimile larg deschise!

Vezi aici ce include prețul biletului.

Biletele pentru Underland 2019 – Wine Carnival pot fi achiziționate la magazinul de firmă „Cricova” (str. A.Șciusev 96), Combinatul de Vinuri „CRICOVA” S.A., Vinoteca Wine.MD (str. Pușkin 15.), cât și online pe Mticketmd și Afisha.md.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe www.underland.md

Evenimentul este organizat de PRofile Agency și Combinatul de Vinuri „Cricova”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram