/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Forțau geamurile și jefuiau locuințe din Chișinău! Trei presupuși hoți au fost reținuți de Poliție

missing
19 februarie 2019, ora 09:37

Trei presupuși membri ai unei grupări criminale care jefuiau locuințe au fost reținuți de Poliție. Potrivit oamenilor legii, aceștia forțau geamurile de tip termopan, pătrundeau în locuințe și furau bunurile din case. 

Cei trei suspecți sunt originari din raioanele Glodeni și Hâncești, cu vârstele de 19 ani și respectiv 20 ani, anterior judecați pentru infracțiuni similare.

Potrivit Poliției, indivizii au pătruns în cel puțin trei locuințe din sectorul Râșcani al capitalei, pe parcursul lunilor ianuarie-februarie, de unde au sustras mijloace bănești și articole din aur. Suma pagubei cauzată proprietarilor constituie 400 000 lei. În urma perchezițiilor autorizate efectuate la domiciliile lor, polițiștii au depistat o parte din bunurile sustrase, acestea au fost ridicat, iar ulterior urmează să fie restituite proprietarilor.

Indivizii au fost arestaţi pe un termen de 30 de zile şi sunt cercetaţi penal pentru furturi în proporţii deosebit de mari. Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la șapte ani până la 12 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram