/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Incendiu devastator în Canada. Şapte copii au decedat, iar două persoane au fost grav rănite

missing
20 februarie 2019, ora 11:39

Incendiu devastator în Canadat. Șapte copii au decedat, toții find dintr-o familie în orașul canadian Halifax. În urma impactului, un bărbat și o femeie au fost grav răniți, fiind în stare critică. Totul a avut loc ieri dimineața, 19 februarie, potrivit BBC. 

Flăcările au fost atât de puternice încât a afectat primul și al doilea etaj a locuinței. Astfel, familia a locuit în Canada de aproape un an și jumătate și s-a stabilit în orașul Halifax  în urmă cu șase luni.

Cel mai mic copil care a decedat avea doar patru ani, iar cel mai mare avea vârsta de 15 ani. Cauzele izbucnirii incendiului deocamdată nu au fost stabilite. Astfel, toate circumstanțele producerii tragediei sunt în proces de investigație.

Prim- ministrul canadian, Justin Trudeanu a fost printre cei care a transmis condoleanțe.
Cuvintele sunt de prisos, atunci când copii sunt luați de la noi prea devreme, mai ales în astfel de situații”, a scris prim ministrul pe pagina sa de Twitter.

De asemenea, primarul orașului Halifax, Mike Savage a transmis cuvinte de condoleanțe, spunând că comunitatea „este îndurerată și gândurile noastre sunt cu cei dragi familiei”.

Astfel, a fost creată o companie e strângere de fonduri pentru ai ajuta pe membrii familiei care au supraviețuit.

Foto: twitter/ Brett Ruskin

Foto: twitter/ CBC Nova Scotia

Foto: twitter/ CP24

Foto: twitter/ CBC News Alerts

Foto: twitter/ National Post

Foto: twitter/ Natasha Pace

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram