/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mâine va mai fi cald și soare, iar de vineri vremea se răcește din nou și va cădea lapoviță

missing
20 februarie 2019, ora 17:40

Mâine vom avea parte de încă o zi relativ caldă și senină, însă, începând cu ziua de vineri, vremea se răcește din nou și este posibil să cadă lapoviță în întreaga țară. 

Potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, la noapte vremea se va răci până la -1… -3 grade, iar mâine ziua vom avea maxime de până la +10… +12 grade Celsius. Cerul va fi doar parțial acoperit de nori, iar precipitații nu se prevăd.

Vineri noaptea se va răci, de asemenea, până la -1… -3 grade, iar ziua vor fi cel mult +5… +7 grade Celsius și sunt prognozate precipitații sub formă de lapoviță, în toate regiunile țării.

Sâmbătă noaptea se va răci până la -6… -8 grade Celsius, iar ziua vor fi maxim 0… -2 grade. De asemenea, la Nord vor continua precipitațiile sub formă de lapoviță.

Duminică noaptea minimele vor fi, de asemenea, de -6… -8 grade Celsius, iar ziua, vor fi cel mult -2… -4 grade.

Săptămâna viitoare vremea va fi la fel de răcoroasă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram