/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O moldoveancă a fost extrădată din Grecia, fiind bănuită de trafic de ființe umane. A fost pusă în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13

20 februarie 2019, ora 09:45

O moldoveancă în vârstă de 45, originară din Ialoveni, de ani a fost extrădată din Grecia, fiind bănuită de trafic de ființe umane. Acesta este plasată în prezent în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău. 

Potrivit Poliției de Frontieră, bănuita a fost anunțată în căutare internațională acum doi ani.

„Ca urmare a informațiilor acumulate și prelucrate la nivelul Poliției de Frontieră s-a stabilit că, în perioada anilor 2014 – 2016 persoana respectivă a recrutat şi traficat mai multe tinere în or. Istanbul, Turcia, pentru a practica prostituţia”, informează Poliția d eFrontieră.

Totodată, din informațiile Poliției de Frontieră, doi complici ai moldovencei care figurau pe aceeași cauză penală au fost condamnaţi, de către instanţa de judecată a R.M., la 12 şi 13 ani închisoare pentru “trafic de ființe umane”. Unul din complici este fiul învinuitei.

În prezent, ofițerii de urmărire penală ai Poliției de Frontieră întreprind în continuare toate măsurile de documentare pe caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram