/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ Amenințau vânzătoarele, apoi furau banii din aparatele de casă. Ce riscă membrii unui grup infracțional

20 februarie 2019, ora 10:51

Amenințau vânzătoarele, furat banii din aparatele de casă după care dispăreau într-o direcție necunoscută. Membrii unui grup infracțional a fost destructurat de către polițiști și ulterior, reținuți pentru că au săvârșit mai multe atacuri tâlhărești. Astfel prin acțiunile lor au cauzat un prejudiciu în sumă de circa 11 000 lei.

Ulterior, s-a constatat că indivizii au vârstele între 33 ani și 40 de ani și sunt originari din Capitală. Anterior aceștia au mai fost judecați pentru comiterea infracțiunilor de furt, tâlhărie și șantaj.

Potrivit oamenilor legii, forțele de ordine au acumulat probe suficiente, care confirmă implicarea acestora în realizarea a patru atacuri tâlhărești comise în sect. Botanica și Ciocana, pe parcursul lunii ianuarie.

Fiecare persoană din membrii grupului infracțional aveau rolurile bine determinate în comiterea infracțiunilor. Doi din ei stăteau de pândă, iar al treilea prin acces liber intra în magazinele alimentare și amenința vânzătoarele cu un obiect asemănător a unui pistol. Apoi fura banii din aparatele de casă după care dispăreau  într-o direcție necunoscută.

Indivizii au fost reținuți pe un termen de 72 de ore și sunt cercetați penal pentru tâlhărie, care conform legislației penale în vigoare indivizii riscă de la opt până la zece ani de închisoare.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram