/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Autobuzele, care trebuiau să stea până pe 24 februarie în PMAN, au „dispărut”. Unde sunt

missing
21 februarie 2019, ora 09:21

Miercuri, primăria a anunțat că contractul în valoare de 78 de milioane de lei a fost încheiat între „Parcul Urban de Autobuze” și dealerul oficial al Uzinei producătoare din Turcia, Unipay. Astfel, primul lot de 25 de autobuze urmează a fi livrat în decurs de două săptămâni, iar celelalte peste 60 de zile. Directorul parcului de autobuze a precizat că acestea au fost selectate conform calității, nu și a prețului.

Precizăm că cele 31 de autobuze marca ISUZU au fost procurate oficial de primăria Chișinău. Asta chiar dacă cel de-al doilea participant la licitație, o companie din România, a contestat rezultatele și urmează să depună o plângere penală. Directoarea firmei susține că a respectat toate cerințele și se arată indignată de modul în care a decurs procesul de achiziție. În aceste condiții, experții independenți susțin că semnarea contractului este ilegală. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram