/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ O tânără a încercat să se arunce în gol de la etajul 9 al unei clădiri de pe str. Ismail, din Chișinău. Cum a fost salvată

missing
21 februarie 2019, ora 09:54

O tânără de 33 de ani a încercat ieri să se arunce în gol de la etajul nouă al unei clădiri de pe strada Ismail din Chișinău. Cazul a avut loc după masă, în jurul orei 14: 30. Femeia a fost salvată de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Potrivit IGSU, la fața locului au intervenit două echipaje de pompieri. Salvatorii au urcat în clădire și echipați cu funii de salvare au tras în interior femeia care stătea pe un aparat de aer condiționat în exterior.

„Inițial echipajul de pompieri au discutat cu persoana, iar ulterior aceștia au efectuat manevra de salvare fără ca aceasta să reușească să sară. Mai mult, pentru asigurarea persoanei, la fața locului au fost trimiși salvatorii din cadrul Detașamentului Căutare Salvare nr.1 care au avut misiunea de a desfășura o saltea gonflabilă cu aer, pentru a salva femeie în cazul în care risca să sară”, precizează reprezentanții IGSU într-un comunicat.

Toate circumstanțele cazului sunt investigate de poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram