/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Germania a confiscat proprietăți de 40 de mln. de euro într-un caz legat de spălătoria rusească

missing
21 februarie 2019, ora 10:44

Procurorii susțin că „veniturile provenite din spălarea banilor în legătură cu așa-numita spălătorie rusească au fost investite în bunuri imobiliare de valoare înaltă” în Germania. Ei mai spun că schema implică transferarea a 22 miliarde de dolari din Rusia în Europa prin intermediul băncilor din Moldova și Letonia folosind companii fictive.

Anchetatorii federali și procurorii de la München au declarat miercuri, 20 februarie, că sechestrările de proprietăți din Germania Centrală și de Sud au avut loc după trei ani de investigare a trei persoane, ale căror identități nu au fost făcute publice. Aproximativ 6,7 milioane de euro au fost de asemenea capturate dintr-o bancă germană și alte 1,2 milioane de euro de la o bancă letonă.

Potrivit sursei citate, nici poliția, nici procurorii nu erau disponibili pentru detalii suplimentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram