/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A furat bunuri din subsolurile caselor de locuit. Un tânăr de 20 de ani, reținut de polițiști

missing
21 februarie 2019, ora 13:02

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de către polițiștii sectorului Buiucani. Acesta este bănuit că ar fi săvârșit mai multe furturi din subsolurile caselor de locuit. De asemenea, acesta anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

În primul caz Inspectoratul Buiucani a fost alertat la data de 15 decembrie 2018, unde individul prin deteriorarea lacătului de la ușă a pătruns în debaraua amplasată în subsolul casei de locuit de pe str. I. Creangă, de unde a furat, aparat de găurit de model „Metabo”  și două aparate de găurit de model „Machita”. Astfel, cauzând un prejudiciu în sumă totală de 9324 lei.

Alte două cazuri au avut loc în luna februarie curent, unde tot prin deteriorarea lacătului a pătruns în subsol și a sustras bunuri materiale. Prejudiciul cauzat proprietarilor de către tânăr ajuge la suma de circa 10 600 lei.

Ulterior, individul și-a recunoscut vina și a spus oamenilor legii că a comis furturile din lipsa mijloacelor financiare iar bunurile sustrase le-a vândut la prețuri simbolice.

Tânărul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care prevede o pedeapsă cu amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la  240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram