/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „A mers la organele competente când a înțeles care este planul final”. Marina Tauber explică de ce Șor l-a denunțat pe Filat

missing
21 februarie 2019, ora 10:55

– Să vorbim despre curajul domnului Sor de a deconspira infracțiunile comise de Filat și Platon. De ce domnul Sor nu a făcut acest lucru atunci, când s-a întâmplat?

– Marina Tauber, REPREZENTANTa PP SOR: „Ilan Sor a fost șantajat de Filat, de Platon. El a fost șantajat cu distrugerea business-ului lui și a mers la organele competente, atunci când a înțeles care este planul final, pentru că de la început nu a realizat.”

– Ce a obținut domnul Sor în schimbul acestei mițe pe care a fost obligat sau le-a dat, sau…?

– Marina Tauber, REPREZENTANȚA PP SOR: „Domnul Sor nu a primit nimic…”

– Duty free-uri?

– Marina Tauber, REPREZENTANȚA PP SOR: „Business-ul duty free-uri a fost lansat încă de tatăl lui…”

– Când ați mai fost în studioul ÎnPROfunzime, în campania pentru locale am discutat despre un împrumut pe care l-ați luat din banca letonă pentru a intra în posesia unor acțiuni la Unibank, nu ne-ați spus dacă l-ați returnat?

– Marina Tauber, REPREZENTANTA PP SOR: „Da, eu l-am returnat acel credit.”

– Și de unde ați luat bani pentru că uitându-mă în declarația dumneavoastră de avere, totuși nu declarați un venit mare. În jur de 100 de mii pe an, aveți și două împrumuturi?

– Marina Tauber, REPREZENTANȚA PP SOR: „A fost reîntors în contul acțiunilor prin care eu am returnat acest credit…”

– În declarația dumneavoastră de avere prezentată de CEC nu sunt prezente acțiunile la Unibank?

– Marina Tauber, REPREZENTANȚA PP SOR: „Pentru că așa este procedura…”

Vicepreședintele Partidului Sor, Marina Tauber, candidează la alegerile parlamentare pe circumscripția nr. 19, Ivancea, și este numărul doi pe lista de partid pe circumscripția națională.

Tauber a devenit primar în Jora de Mijloc în urma scrutinului din 20 mai, obținând 61 la sută din sufragii. Ea figurează în raportul Kroll, la fel ca și liderul formațiunii, primarul de Orhei.

Ilan Sor a fost reținut în mai 2015 în dosarul Băncii de Economii și condamnat de primă instanță la 7 ani și jumătate de închisoare. O decizie definitivă încă nu există, iar Sor este în libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram