/VIDEO/ Mizăm pe tineri. Moldova a pierdut cu 0-1 în meciul amical cu Kazahstan

21 februarie 2019, ora 20:51

Naționala Moldovei a început cu stângul pregătirile pentru partida cu Franța din preliminariile Campionatului Europei. Selecționata noastră, aflată în cantonamente în Turcia, a pierdut cu 1-0 în meciul amical cu echipa Kazahstanului.

Pentru amicalul cu Kazahstan, Alexandru Spiridon a convocat câțiva fotbaliști de la echipa de tineret și mai muți jucători care au evoluat în premieră sub bagheta selecționerului moldovenesc.

Am convocat acești jucători din motiv că jucătorii care evoluează în străinătate nu pot fi convocați. Aș vrea să-i văd pe dânșii într-un cantonament complex și într-un meci cu o echipă destul de bună, cum este echipa Kazahstanului”, Alexandru Spiridon, selecționerul Moldovei.

Jucătorii au avut o prestație neuniformă. După o repriză în care au controlat copios balonul și au creat semi-ocazii favorabile pentru un eventual gol, în partea a doua fotbaliștii moldoveni au cedat în fața cazacilor. În minutul 61, adversarii au înscris singurul gol: mingea a ajuns în plasă după ce atacantul adversarilor, Amirhan Omirtaev a șutat în bara transversală, iar mingea a deviat în portarul nostru, Dumitru Celeadnicov. Este prima dată când fotbaliștii moldoveni nu reușesc să înscrie în poarta Kazahstanului, în cele 4 confruntări precedente echipa noastră a marcat cel puțin câte un gol.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram