/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

A fost creată o linie fierbinte unde alegătorii vor putea sesiza încălcări din ziua alegerilor

missing
22 februarie 2019, ora 16:07

În ziua alegerilor va funcționa o linie fierbinte la care alegătorii vor putea sesiza situații care periclitează buna desfășurare a scrutinului, informează serviciul de presă al Executivului. Apelurile vor putea fi făcute la numerele de telefon: 022 250888 și 022 255063. 

De asemenea, a fost creată o celulă pentru asigurarea bunei desfășurări a alegerilor parlamentare din 24 februarie curent.

Potrivit reprezentanților Guvernului, din componența acesteia fac parte persoane cu funcții de decizie din mai multe instituții ale statului: Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Procuratura Generală, Serviciul de Informații și Securitate, Serviciul Protecție și Pază de Stat, Agenția Servicii Publice, Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică.

„Celula va funcționa începând cu deschiderea secțiilor de votare și până la prezentarea rezultatelor finale ale scrutinului și va asigura implicarea instituțiilor vizate pentru eliminarea eventualelor deficiențe”, se menționează în comunicatul de la Guvern.

Și Comisia Electorală Centrală are un Centru de apel pentru alegerile parlamentare și referendumul republican consultativ, cu numărul unic de telefon 022 880101, la care alegătorii pot afla răspunsuri la întrebările legate de procedurile de vot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram