/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Candidatul PL pe circumscripția nr. 16 Ungheni s-a retras din cursa electorală. În favoarea cui

22 februarie 2019, ora 17:50

„A fost o decizie asumată pe care am luat-o din considerentul că actualul scrutin este unul dintre cele mai murdare de interese obscure. Am făcut-o, deoarece nu am avut magazine sociale ca Șor, nu am avut colete cu paste și cartofi, cu șampanie, nu am fost un guraliv care a tot vorbit despre Unire ca acum să uite de acest sfânt ideal”, se spune într-o declarație a candidatului.

El a mai spune că și-a apreciat șansele ca să tragă o singură concluzie:„ mă retrag în favoarea candidatului care va promova în Parlamentul de la Chișinău aceste proiecte. Voi pune personal umărul pentru a le materializa spre binele oamenilor”.

Alexandru Brînză este vicepreședinte al raionului Ungheni, iar în buletinul de vot urma să fie al șasele.

Cetățenii cu drept de vot din Circumscripția nr. 16 vor putea alege candidatul preferat din cei cinci rămași în cursă: Ludmila Guzun (PDM), Antonina Baraniuc (Partidul Șor), Ghenadi Mitriuc (PSRM), Octavian Țîcu (ACUM) și Haralampie Chirilov (PCRM).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram