Ce spune Administrația Penitenciarelor despre restricționarea accesului avocaților lui Platon

22 februarie 2019, ora 19:36

„Administrația instituțiilor penitenciare nu restricționează accesul avocaților în penitenciare și creează toate condițiile pentru asigurarea respectării dreptului la apărare al persoanelor deținute. În legătură cu numărul mare de solicitări din partea avocaților privind accesul în Penitenciarul nr.13-Chișinău și numărul redus de spații pentru întâlniri, administrația locului de detenție își organizează activitatea în acest sens în măsura în care să fie asigurat acest drept tuturor persoanelor deținute în P.13, inclusiv deținutului Platon”, se arată într-o declarație a instituției.

Precizăm că avocatul lui Platon, Alexandru Bondariuc, a spus că astăzi a mers la Penitenciarul nr. 13 să obțină o întrevedere cu clientul său, dar nu i s-a permis accesul. Mai mult, medicul din închisoare nu răspunde la întrebările avocaților, dacă Platon e viu și în ce stare se află.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram