/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Cum arată mașina din coloana prezidențială, implicată vineri într-un accident

missing
22 februarie 2019, ora 18:01

Din informațiile preliminare, Tuareg-ul ar fi intrat în coleziune cu un automobil de model „Skoda”. În urma impactului unitățile de transport au fost deteriorate. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al instituției prezidențiale, din primele indicii rezulta ca accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos. Nici o persoana nu a fost rănită.

Șeful statului a anunțat că este în siguranță și a rugat susținătorii și prietenii să se abțină de la speculațiile pe marginea accidentului.

Duminică, 9 septembrie 2018, două mașini din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova au fost implicate într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni. Dumitru Prepeliţă, şoferul camionului care s-a ciocnit cu limuzina preşedintelui a fost recunoscut vinovat de producerea accidentului, fiind amendat cu 20 de mii de lei şi obligat să achite cheltuieli de judecată de 5 240 lei.

Foto: Poliția R. Moldova

Foto: Poliția R. Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram