/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Președinția anunță că o mașină din cortegiul prezidențial a fost accidentată

missing
22 februarie 2019, ora 15:18

Potrivit unui comunicat al instituției, din primele indicii rezulta ca accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos. Nici o persoana nu a fost rănită.

Poliția anunță că accidentul s-a produs în raionul Strășeni, satul Stejăreni. O mașină de model Tuareg a fost accidentată, cu detalii oamenii legii vor reveni mai târziu, la moment aceștia efectuând investigații la fața locului.

Duminică, 9 septembrie 2018, două mașini din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova au fost implicate într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs, după ce un camion de model „Mercedes”, condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială. Automobilul de model „Mercedes”, ce aparține Serviciului Protecție și Pază de Stat a derapat de pe traseu și s-a inversat. Ulterior, camionul a tamponat unitatea de transport „VW Touareg” care face parte din coloana oficială, derapând de pe traseu pe acostament.

În urma accidentului, președintele țării, Igor Dodon și doi membri ai familiei sale au fost transportați la spital. De asemenea, la spital a ajuns și șoferul camionului, care s-ar face vinovat de producerea accidentului. Viața niciuneia din persoanele rănite în accident nu este în pericol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram