/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Prima declarație a lui Dodon privind accidentul cu implicarea unei mașini din cortegiul prezidențial

22 februarie 2019, ora 15:33

„Sunt în siguranță, de data aceasta fără a fi lovită mașina în care mă aflam, însă a avut de suferit mașina băieților din pază. Rog toți colegii, prietenii, susținătorii să se abțină de la orice speculații pe seama acestui accident. Știu că în ajun de alegeri pot apărea diferite teorii și scenarii, dar să lăsăm acest caz pe seama coincidențelor nefericite, care se mai întâmplă în viață, chiar dacă mai frecvent decât ne-am dori. Sunt bine, sunt la întâlniri cu cetățenii, mergem cu încredere înainte”, a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

Potrivit unui comunicat al instituției prezidențiale, din primele indicii rezulta ca accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos. Nici o persoana nu a fost rănită.

Poliția anunță că accidentul s-a produs în raionul Strășeni, satul Stejăreni. O mașină de model Tuareg a fost accidentată, cu detalii oamenii legii vor reveni mai târziu, la moment aceștia efectuând investigații la fața locului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram