/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A atacat un bărbat și l-a deposedat de telefon și bani. Ce riscă un hoț din Capitală

missing
22 februarie 2019, ora 16:47

A atacat un bărbat de 83 de ani și l-a deposedat de geantă. Un individ a fost reținut de către ofițerii de investigații a Inspectoratului de Poliţie Buiucani. Acesta are 38 de ani și este domiciliat în Capitală. Incidentul  a avut loc în seara zilei de 15 februarie, pe str. Sucevița din sec. Buiucani

În timp ce victima se deplasa pe stradă hoțul i-a sustras geanta în care se afla: telefonul mobil de model ,,Samsung” și bani în sumă de 160 lei, astfel cauzându-i un prejudiciu în sumă de 750 lei.

Ulterior, bănuitul a fost reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale, suspectul și-a recunoscut vina. Acesta anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 de ore și este cercetat pentru jaf, iar legislația în vigoare prevede o pedeapsă de la cinci până la șapte ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram