/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Detalii noi despre accidentul din Telecentru. Imaginile surprinse de camera de bord

missing
22 februarie 2019, ora 18:41

În cadrul anchetei care a fost pornită de poliție urmează să fie examinată schema de la locul accidentului, să fie audiați martorii, să depună o declarație dacă au văzut cum s-a produs accidentul, urmează să fie examinate și imaginile video de la camerele de bord care au apărut în sursele media”, Natalia Stati, ofițer de presă, Poliția Capitalei.

Între timp, șoferul fugar, care se afla în mașina ce a dat jos pilonul, a fost găsit. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, s-a adresat după ajutor la Spitalul de Urgență, iar medicii au anunțat, la rândul lor, poliția. Acestuia i-a fost prelevată o mostră de sânge, iar rezultatele vor arăta dacă se află sau nu în stare de ebrietate în timpul accidentului. Cel care se face vinovat de impact, riscă o amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare. Coliziunea s-a produs după ce un Infinity a lovit o Toyota care intenționa să vireze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram