/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Doi adolescenți au furat un telefon și l-au vândut, iar banii primiți i-au cheltuit. Ce riscă aceștia

missing
22 februarie 2019, ora 10:44

Doi adolescenți de 15 și 16 ani, domiciliați în Capitală au fost identificați de către polițiștii sectorului Râșcani. Aceștia prin aplicarea violenței l-ar fi deposedat pe un tânăr de telefonul mobil. Astfel, indivizii au cauzat un prejudiciu de în sumă de 2 150lei. Incidentul a avut loc în noaptea de 15 februarie pe strada Mirești din sectorul Râșcani al Capitalei.

Victima de 28 de ani a chemat oamenii legii și le-a spus că de acesta s-au apropiat doi indivizi și cu aplicarea violenței și amenințând-ul l-au deposedat de telefonul mobil de model „Lenovo”.

Ulterior, suspecții au fost identificați și conduși la Inspectorat pentru declarații. Aceștia și-au recunoscut vina și au declarat polițiștilor că au vândut telefonul sustras iar banii i-au cheltuit.

Bunul furat a fost depistat și urmează a fi returnat proprietarului. Potrivit legislaţiei penale în vigoare, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la cinci până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram