/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Festivalul din subteran. Cine vrea să se căsătorească timp de o zi, gratuit, o poate face sâmbătă seara

22 februarie 2019, ora 19:29

Cine vrea să se căsătorească timp de o zi, gratuit, o poate face mâine seara, în cramele de la Cricova. Acolo va avea loc un festival inedit cu ocazia sărbătorii dragostei – Dragobete. Petrecăreții se vor putea distra la o discotecă, ce-i drept că va fi… mută. Și amatorii de vin vor avea ocazia să le savureze pe cele mai bune.

În subterane vor coborî și câțiva artiști care vor teatraliza evenimentul. Organizatorii promit 10 ore de muzică bună, cu mâncare delicioasă și multe sticle și poloboace de vin. Tonul petrecerii va fi în cartierul Dragobete.

De la ora 13:00 până la ora șapte seara vom putea să vedem ce a fost dragobete, cum el sărută fetele și care sunt cavalerii care pe lângă el făceau toate dansurile frumoase”, Viorel Barbănouă, organizator.

Aici cuplurile vor putea să-și oficializeze căsătoria timp de o zi, iar după asta vor putea să se refugieze, ce-i drept, în văzul tuturor.

În cazul în care persoanelor le va fi frig în oficiul stării civile aici pot să încerce și această cămașă. În oficiul stării civile ei primesc făta și o pălărie ca să fie la costum, iar aici trebuie să fie în dress cod-ul potrivit unu dress code de Boudoir”, Viorel Barbăroție, organizator.

Și pasionații de filme vor avea ce face la festival. Iar pentru petrecăreți va fi organizată „Discoteca Mută”, unde cuplurile se vor distra cu… castile pe urechi. Muzica vie va răsuna pe trei scene, iar artiștii pe care i-am surprins astazi repetând sunt din Spania. Spun că vor cânta în premieră, într-o cramă.

Muzica joacă dragostea. Această muzică este una de folk, mediteraniană și clezma, iar Basarabia este țara natală.

De asemenea, va fi amenajată și o zonă pentru copii. Picii se vor putea distra cu animatorii și vor admira un Teatru al Umbrelor și altul al Baloanelor de Săpun.

Zona copiilor este o mică grădiniță. Activităților pentru copii vor fi asigurate de către animatori și respectiv părinții vor putea să-l lase pe o oră două copilul. Să-l îmbrace bine în primul rând”, Viorel Barbăroșie, organizator.

Festivalul este la cea de-a treia ediție.

 

Reporter: Daniela Cuțu

Imagini: Tudor Bigu

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram