/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Șirul retragerilor din cursa electorală continuă. Un candidat de pe circumscripția nr. 51, SUA și Canada, se retrage din alegeri

missing
23 februarie 2019, ora 14:02

Candidatul independent Petru Neaga a anunțat astăzi că se retrage din cursa electorală. Acesta spune că alegerile actuale sunt „destul de compromise și inechitabile” și din această cauză nu mai este interesat să participe în scrutin. Petru Neaga a anunțat că îl susține pe candidatul blocului ACUM DA PAS, Dumitru Alaiba.

Pretendentul la funcția de deputat spune că actuala guvernare favorizează vădit un canidat pe circumscripția nr. 51, a fost lansat un candidat spoler, iar alt concurent electoral este atacat virulent.

„Aceste strategii murdare, cât și o lipsă unor alegeri cu adevărat democratice și echitabile pentru toti candidatii, ma determinat ca sa imi ofer sprijinul pentru oamenii onesti, care isi doresc alegeri cu adevarat democratice si corecte, si care se simt defavorizati la fel ca si mine. În prezent, doar blocul ACUM ne poate promite o șansă adevărată de schimbare. De aceea, am decis să îi susțin necondiționat în aceste alegeri, atât pe ei, cât și pe candidatul ACUM, domnul Alaiba”, scrie Petru Neaga într-o postare pe Facebook.

Amintim că ieri candidatul Partidului Liberal s-a retras din cursa electorală de pe circumscripția nr. 16, Ungheni.

Stimati compatrioti din diaspora americana si canadiana,Ma numesc Petru Neaga si ma adresez catre dvs. in calitate de…

Gepostet von Petru Neaga am Freitag, 22. Februar 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram