/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO LIVE/ Democrații răspund la acuzațiile celor de la ACUM cu noi acuzații: „Dau dovadă de ieșiri isterice”

missing
24 februarie 2019, ora 18:08

Reprezentanții Partidului Democrat (PD) răspund la acuzațiile celor din blocului ACUM DA PAS cu noi acuzații. Aceștia spun că liderii blocului ACUM Andrei Năstase și Maia Sandu se victimizează.

„Observăm că, dacă celor doi nu prea le-a mers cu victimizarea falsă privind o presupusă intoxicate cu mercur, acuma caută motive lipsite de credibilitate, pentru a se victimiza. Dau dovadă de ieșiri isterice care au scopul de a tulbura și a tensiona spiritele în societate. E pur și simplu comic să te plângi că prezența este mare la vot în secția în care candidezi. Apropo, am auzit, mai spun colegii că, atunci când spui minciuni, trebuie să dai analize pentru că crește mercurul în sânge”.

Cebotari l-a mai acuzat pe Năstase că a făcut agitație electorală în secția de vot.

„Ar fi mai corect la doamna Sandu să explice ce se întâmplă într-o secție de vot din străinătate, unde persoane interlopi finanțează votul în favoarea ei. Să explice amândoi de ce reprezentanții lor pleacă cu ștampilele de la secțiile de vot în buzunare acasă”, mai spus democratul.

„Să explice împreună cu socialiștii de ce pun oamenii să deterioreze simbolurile electorale sau panourile PDM legal amplasate sau să vandalizeze casele sau localurile colegilor noștri”, a mai spus Cebotari.

Vezi și:

Cum a răspuns Năstase la acuzația PDM că ar fi făcut agitația electorală în secția de vot

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram