/VIDEO/ PSRM: Nu excludem că pot avea loc ALEGERI ANTICIPATE

25 februarie 2019, ora 12:44

Conducerea Partidului Socialiștilor (PSRM) a declarat că nu exclude că anul acesta vom avea alegeri anticipate. În cadrul unui briefing de presă, Zinaida Greceanîi, președinta PSRM a spus că formațiunea pe care o reprezintă o să depună mai multe contestații cu privire la încălcările depistate ieri, în ziua alegerilor.

„Aceste alegeri au fost destul de complicate, probabil că unii dintre dvs ați fixat mai multe încălcări din partea unor concurenți electorali. Noi avem mai multe întrebări, neclarități pe mai multe circumscripții din țară, inclusiv pe circumscripțiile din regiunea transnistreană, inclusiv pe două circumscripții din Chișinău și una din nordul republicii, unde diferența este foarte mică de voturi și nu doar pe această circumscripție și nu știu de ce conform proceselor verbale candidatul PSRM a câștigat, iar pe site-ul CEC-ului nu sunt procesate toate procesele verbale și încă nu este anunțat acest lucru”, a spus Greceanîi.

„Nu excludem că pot avea loc alegeri anticipate. Cu detalii vom reveni ulterior, după ce vor fi consumate toate instanțele legitime”, a declarat Zinaida Greceanîi.

PSRM a obținut un rezultat de 31% din sufragii pe circumscripția națională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram