/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Alertă cu bombă într-un cazinou de la Botanica. Poliția: Este a opta alertă falsă în acest local

missing
01 martie 2019, ora 09:26

Un bărbat a sunat aseară la poliție și a anunțat că într-un cazinou din sectorul Botanica este pusă o bombă. Apelul a fost făcut în jurul orei 20:00, dar, când s-au deplasat la fața locului, oamenii legii au constatat că alerta este falsă, scrie IPN.

„După mai multe verificări, oamenii legii nu au depistat niciun obiect suspect”, a declarat ofițera de presă a Poliției din capitală, Natalia Stati, potrivit sursei citate. Atât angajații, cât și vizitatorii au fost evacuați.

Aceasta este deja a opta alertă falsă în localul respectiv, iar autorul încă nu a fost identificat.

Pentru comunicarea mincinoasă cu bună-știință despre pregătirea unor explozii, incendieri sau a altor acțiuni care periclitează viața oamenilor, cauzează daune materiale în proporții mari sau provoacă alte urmări grave, legislația prevede amendă în mărime de la 200 la 500 de unități convenționale, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau  închisoare de până la 2 ani, notează IPN.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram