/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Diferența de 65 de voturi. Candidatul socialist a contestat rezultatul alegerilor parlamentare din circumscripția 42

missing
01 martie 2019, ora 14:35

„Totodată, este important de menționat, așa cum s-a invocat mai sus, în circumscripția uninominală nr. 42 au votat 362 de alegătorii ce au fost incluși în listele electorale suplimentare, în mod ilegal și neîntemeiat, contrar condițiilor și procedurii prevăzute de Codul electoral”, se spune în contestație. Tot acolo, socialistul precizează că diferența dintre el și candidata câștigătoarea democrata Elena Bacalu este de doar 65 de voturi.

În context, Țurcan cere verificarea corectitudinii și legalității includerii a alegătorilor în listele electorale suplimentare ce au participat la alegerile parlamentare din circumscripția electorală uninominală nr.41. Constatarea ca ilegală faptul includerii a alegătorilor în listele electorale suplimentare ce au participat la alegerile parlamentare din circumscripția 41 și prezentarea informației cu privire la identitatea acestor alegători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram