/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/DOC/ Socialistul Ceban cere dezmințiri și câte un leu de la ex-primarul Chirtoacă și activistul Bagas, în caz contrar spune că îi va da în judecată

01 martie 2019, ora 09:16

„Zilele astea și astăzi, unele „figuri” au lansat niște zvonuri în presă. Despre mine, proiectele de construcții din oraș și socialiști în general. Deci, iată aceștia când sunt întrebați direct despre toate acuzațiile amăgitoare împotriva mea, fug „în tufișuri”. Cred, și repet cu această ocazie, că nu există aproape nimeni care a depus mai multe cereri și procese împotriva întregii mafii de construcție decât mine”, a scris Ceban pe pagina sa de facebook. Tot acolo socialistul a publicat și textul celor două cereri prealabile.

Foto: FB/ Iv Ceban

Foto: FB/ Iv Ceban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram