/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

PDM a expediat scrisori pentru inițierea negocierilor cu ACUM. Ce vor face democrații dacă aceștia refuză

missing
01 martie 2019, ora 10:56

„Considerăm că la moment ei sunt încă în febra emoțiilor electorale. Mizăm pe maturitate și responsabilitate, pentru că așa trebuie, sau de astfel de o clasă politică trebuie să beneficieze sau să aibă cetățenii noștri”, a declarat Vladimir Cebotari.

Întrebat de reporterul TV8 ce planifică PDM, în cazul în care blocul ACUM nu va accepta oferta de negocieri, Cebotari a precizat că vor încerca să discute separat cu membrii blocului, partidul PAS și Platforma DA.

„Am auzit declarațiile vicepreședintelui PAS, domnului Popșoi că la câteva zile după validarea mandatelor acest bloc urmează a se desființa, mai sunt și alte voci care spun și alte lucruri. Cunoaștem despre disensiunile care există în interiorul ACUM, nu o singură dată au ieșit și public acele tensiuni pe care le au. De aceea în cazul în care ei nu vor avea capacitatea de a se organiza ca bloc unitar, să participe la negocieri, a vom discuta și cu ei separat, dacă vor accepta să discutăm”, a declarat Cebotari.

Potrivit rezultatelor preliminare ale CEC, în viitorul legislativ PSRM va avea 35 de mandate, PDM 30, blocul ACUM 26, partidul Șor șapte și trei independenți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram