/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Sute de litri de alcool etilic contrafăcut, depistat de oamenii legii. Ce riscă doi bărbați

missing
01 martie 2019, ora 15:12

Doi bărbați riscă amendă de 4 500 de lei pentru comercializarea produselor contrafăcute. În urma unui control, au fost depistate zeci de sticle din plastic cu alcool etilic, fără acte de proveniență. Astfel, acestea au fost confiscat de către ofițerii Serviciului Investigare Fraude Economice  a IP Bălți.

Într-o mașină de model „Opel”, oamenii legii au depistat un conducător auto care transporta circa 130 litri de alcool. Producția urma să fie comercializată pe teritoriul mun. Bălți.

De asemenea,  la un alt bărbat a fost depistat lângă piața din Bălți cu 42 litri de alcool  fără acte.  Un litru de alcool fiind vândut cu 90 de lei.

Poliţia recomandă să cumpăraţi băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea sau chiar viața.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram