Urmăriți astăzi, la emisiunea Cutia Neagră, al treilea episod al investigației despre „furtul miliardului”. Aflați detalii despre cea mai controversată etapă a jafului – acordarea celor două garanții de stat, în valoare de 13,3 miliarde de lei, decisă în ședințe secrete de Guvernele Leancă și Gaburici.

Unde, de fapt, au mers banii? Cui au servit garanțiile de stat? Cine a profitat de pe urma acestor sume exorbitante și cum puteau fi economisiți miliarde de lei din bugetul public? Aflați astăzi, de la ora 20:00, la Cutia Neagră cu Mariana Rata. Doar la TV8.MD.

În reluare, vedeți emisiunea luni, la ora 19.45.

Episodul garanțiilor de stat, o nouă investigație despre „furtul miliardului”, duminică, la Cutia Neagră

Cutia Neagră vă prezintă al treilea episod al investigației despre furtul miliardului. Aflați detalii despre cea mai controversată etapă a jafului – acordarea celor două garanții de stat, în valoare de 13,3 miliarde de lei, decisă în ședințe secrete de Guvernele Leancă și Gaburici.Unde, de fapt, au mers banii? Cine a profitat de pe urma acestor sume exorbitante și cum puteau fi economisiți miliarde de lei din bugetul public? Aflați duminică, 3 martie, de la ora 20:00, la Cutia Neagră cu Mariana Rata. Doar la TV8.MD.

Gepostet von Cutia Neagră am Freitag, 1. März 2019