/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/FOTO. DOC/ A fost desfășurată cea de-a 63-a ediție a Olimpiadei Republicane la Matematică. Care sunt rezultatele

missing
05 martie 2019, ora 17:32

În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Matematică, au fost acordate diplome și premii bănești pentru 57 de elevi. Premianții Olimpiadei Republicane la Matematică sunt din instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Anenii Noi, Bălți, Chișinău, Criuleni, Drochia, Ialoveni, Orhei, Telenești, Tiraspol, Ungheni.

Deținătorii diplomelor de gradul întâi, doi și trei la Olimpiada Republicană la Matematică din acest an vor participa la probele de baraj pentru determinarea lotului olimpic național pentru participarea la Olimpiada Balcanică de Matematică și Olimpiada Internațională de Matematică.

În cadrul festivității de deschidere a olimpiadei a fost organizat un program artistic. Imaginile de la eveniment le puteți vedea mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram