/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/INFOGRAFIC/ Care sunt partidele cu cele mai multe absențe de la ședințele Parlamentului din ultimii patru ani

missing
05 martie 2019, ora 15:50

Potrivit raportului statistic cu privire la activitatea legislativă a Parlamentului pe o perioadă de patru ani, Partidul Socialiștilor a înregistrat cel mai mare număr de absențe la ședințe- 483 la număr, fiind urmați de Partidul Democrat cu 302 de absențe.

De asemenea, deputaţii comunişti au peste 100 de absențe care au fost nemotivate. Astfel, în listă urmează Partidul Democrat cu 113 absențe nemotivate. Alții au înregistrat mai puține lipsuri, cu 87, 74 și 50 de absențe.

Astfel, deputații au înregistrat circa 285 de deplasări pentru toate partidele. Cei mai mulți deputați au absentat de la Partidul Democrat, iar cei mai puțini de la Grupul PPE.

Totodată, pe motivul concediului medical au înregistrat absențe toate partidele, cu cel mai mare număr este PSRM.

Totodată, în semn de protest partidele au refuzat să se prezinte la ședințe. Primul după numărul de absențe este: PSRM cu 49 de lipsuri. Astfel, este urmat PCRM cu 26 de absențe, PLDM cu 11, PL cu patru și Deputați neafiliați două absențe. Partidele care nu au avut nici o lipsă din motive de protest sunt: PDM și Grupul PPE.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram