/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Igor Dodon, întrebat dacă s-a întâlnit tet-a-tet cu Vlad Plahotniuc, de când este președinte: „Nu-mi amintesc...”

missing
06 martie 2019, ora 07:13

Șeful statului Igor Dodon nu-și amintește dacă s-a întâlnit vreodată tet-a-tet cu președintele Partidului Democrat (PDM), Vlad Plahotniuc, de când este președinte al țării. Întrebarea i-a fost pusă aseară, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, de către moderatorul acesteia Gheorghe Gonța.

„De fiecare dată mă întrebați. Eu v-am spus că m-am întâlnit cu Candu, cu Filip, pentru că la nivel de conducători de instituții de stat trebuie să fie o anumită colaborare. Eu nu-mi amintesc de discuții cu… Plahotniuc, cu Vladimir Gheorghevici și așa mai departe. Eu nu-mi amintesc de așa discuții”, a răspuns Igor Dodon.

„Dacă vom începe discuțiile cu partidele parlamentare, după aprobarea rezultatelor, evident că eu voi invita conducerea fiecărui partid; pe cine vor delega ei: pe prima persoană, pe a doua, pe a treia, pe a patra… ține de decizia lor. Acesta este votul cetățenilor și președintele trebuie să discute cu ei pentru a vedea ce facem mai departe”, a continuat șeful statului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram