/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Mâine se așteaptă să fie cea mai caldă zi, de la începutul acestui an. Cum va fi vremea în următoarele trei zile de weekend

07 martie 2019, ora 14:37

Săptămâna aceasta weekendul va dura trei zile, or, ziua de mâine, 8 martie, este declarată liberă pentru bugetari. Timpul va fi potrivit pentru plimbări în aer liber, potrivit prognozelor meteorologilor care arată maxime de până la +18… +20 de grade. Totuși, sunt posibile și ploi slabe.

Mâine, 8 martie, valorile termice ale aerului vor crește până la +18 grade la amiază, în partea de nord a țării, la Sud vor fi +20 de grade, iar în Centru, până la +19 grade Celsius. Norii pe cer vor fi doar sporadici, iar ploi nu se prevăd.

Sâmbătă, 9 martie, însă ar putea să cadă precipitații slabe la Sud și în Centru, iar la Nord cerul va fi preponderent acoperit de nori. Totuși, maximele temperaturii aerului la amiază vor fi de până la +17 grade în Centrul țării, +16 grade la Nord și +18 grade la Sud. Aceleași valori termice se vor înregistra și duminică, 10 martie. În ultima zi din săptămână sunt șanse să plouă doar la Sud, la Nord și în Centru cerul va fi doar parțial noros.

Săptămâna viitoare temperaturile aerului vor scădea ușor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram