/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ În parcurile din Capitală au răsunat felicitări „gustoase” de 8 Martie, cu frigărui și muzică

missing
08 martie 2019, ora 19:20

Pentru că 8 Martie este zi liberă în Moldova, mai mulți oameni au ieșit la iarbă verde. Timpul frumos i-a convins pe unii să întindă și grătare, la care s-au adunat cu toată familia. Bărbații, încălziți de-a binelea, au împărțit mesaje de felicitare în stânga și-n dreapta.

„M-a luat spontan, ieri ne-am telefonat cu nașul și nănașa, s-a organizat foarte simplu, astăzi am ieșit puțin la un frigărui, ne odihnim, timpul este foarte frumos”.

„Vom sărbători între femei, vreau să urez mămicilor tuturor femeilor sănătate, multă fericire, bucurii și răbdare, putere pentru toate mămicile. Bărbații i-ați lăsat acasă să muncească? Sunt la serviciu astăzi, ei o să vină mai târziu după noi”

„Încă nu m-a surprins cu nici un cadou, pentru că în toți anii au fost cadourile dis-de-dimineața dar acum a spus să aștept seara cadoul”

„Astăzi dimineața m-a felicitat băițelul. Ce cadou va adus? Mi-a dăruit lalele și un parfum. Am hotărât să ieșim la un frigărui pentru că este o zi atât de frumoasă și să ieșim la aer”.

„Pur și simplu am văzut că e o zi frumoasă afară și soțul s-a gândit că mai bine în aer liber decât să stăm în casă, ne-am organizat cu finii și prietenii și am ieșit la plimbare aici la Sculeni e foarte bine timpul ne permite”.

După ce au dat peste cap câteva pahare cu tărie, bărbații s-au încălzit de-a binelea. Așa că și mesajele de felicitare au devenit mai colorate.

„Eu stimez femeile și pe toate care ne-au dat viață nouă”.

„Eu azi sunt liber și mă odihnesc. Mă duc să mă gândesc la femeie ca să-i fac un cadou”.

„La doamne le doresc o viață sănătoasă, copchii mulți și sănătoși să fie. Și țara să conducă bărbații, că dacă n-o să aibă putere, copchii n-o să mai facă”.

Reporteră stagiară: Gabriela Cebotar

Imagini: Tudor Bigu

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram