/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Sushi, șampanie și petrecere cu fetele. Cu umor, băieții de la Zebra Show arată cum femeile sărbătoresc 8 martie

08 martie 2019, ora 11:48

Contactat de TV8, producătorul Comedy Zebra Show, Gabriel Marcu a declarat că în video sunt prezentate diferite categorii de femei din societatea noastră.

„Este mama cu doi copii, care e căsătorită și iese cu fetele la petrecere doar în data de 8 martie. În filmuleț mai sunt prezentate domnișoarele care nu au fost căsătorite niciodată. O fata care are prieten și care mereu se va lăuda cu acest lucru, că-i face cadouri scumpe. Alte două protagoniste sunt prietene din copilărie”, explică Marcu.

Filmările au durat aproximativ cinci ore și au fost realizate în Chișinău. Clipul video îl puteți urmări mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram