/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Blocul ACUM a cerut Curții Constituționale anularea alegerilor din cinci circumscripții uninominale

missing
09 martie 2019, ora 13:37

Blocul ACUM DA PAS a depus astăzi la Curtea Constituțională o cerere prin care cere infirmarea legalității și declararea ca fiind nule a alegerilor în unele circumscripții uninominale și invalidarea mandatelor unor deputați aleși.

În document se menționează că se cere anularea alegerilor și invalidarea mandatelor deputaților aleși în circumscripția nr. 47, or. Camenca, Rîbnița, Dubăsari și Grigoriopol în care învingător a ieșit Oleinic Alexandr, în circumscripția nr. 48, or. Slobozia, mun. Tiraspol și Bender unde deputat ales este Melnic Viorel, în circumscripția nr. 4, or.Rîșcani unde deputat ales este Mizdrenco Vladimir, în circumscripția nr. 18, or.Orhei unde deputat ales este Ilan Șor și în circumscripția uninominală nr. 17, or.Nisporeni unde deputat ales – Vladimir Plahotniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram