/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Astăzi, la amiază se va încălzi până la +17 grade, în Sudul țării. În ce regiuni sunt posibile ploi

missing
11 martie 2019, ora 09:16

Astăzi, la amiază, temperaturile aerului vor ajunge până la +17 grade, în partea de sud a țării, până la +15 grade, în Centru și până la +13 grade, la Nord. 

La Briceni, Edineț și Soroca valorile maxime ale temperaturii aerului vor fi de până la +12 grade, iar la la Bălți și Rîbnița vor fi până la +13 grade. În partea de nord a țării sunt posibile ploi slabe în toate raioanele.

În partea de centru a republicii se va încălzi până la +14 grade, la Orhei, Călărași și Ungheni, până la +13 grade, la Dubăsari și până la +15 grade, la Chișinău și Tiraspol. Precipitații slabe sunt posibile doar în capitală.

La Sud ploi nu sunt prevăzute. Valorile termice ale aerului vor crește până la +15 grade, la Cimișlia, până la Ștefan Vodă și Leova, până la +16 grade, iar la Cahul, Comrat și Ceadîr-Lunga, până la +17 grade.

Pentru ziua de azi e valabilă atenționarea de Cod galben de vânt puternic.

În zilele următoarea vremea se va răci ușor, iar noaptea vom avea temperaturi negative.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram