/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Case fără acoperișuri și mai multe localități fără lumină. Consecințele rafalelor de vânt de duminică

missing
11 martie 2019, ora 08:08

În capitală, condiţiile meteo nefavorabile au smuls de pe acoperişul unui bloc de locuit cu cinci nivele din bulevardul Moscovei 7/3, două plăci metalice, care au deteriorat un autovehicul parcat în preajmă. Comisiile pentru situaţii excepţionale convocate urmează să stabilească prejudiciile materiale înregistrate.

Potrivit datelor IGSU colectate de la furnizorii de energie electrică şi subdiviziunile teritoriale din cauza intensificării vântului pe data de 10 martie, 23 de localităţi din 8 raioane au rămas parţial fără energie electrică. În dimineaţa zilei de 11 martie toate localităţile au fost reconectate la curentul electric.

Pentru ziua de 11 martie 2019 Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit codul galben de intensificare a vîntului. În aceste circumstanţe pompierii îndemnă oamenii să fie prudenţi şi să nu aprindă vegetaţia şi gunoiul menajer. În situaţii de risc persoanele pot apele de urgenţă Serviciul 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram