/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO. FOTO/ Un bărbat din Chișinău, bănuit că fura din automobile, reținut la Ciocana

missing
11 martie 2019, ora 10:00

Un bărbat din Chișinău, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut, fiind bănuit că a furat din două mașini, parcate pe două străzi din sectorul Ciocana. Poliția are bănuieli că acesta ar mai fi furat și din alte automobile. 

Un caz a avut loc pe 1 martie. Se presupune că individul  a furat bunuri dintr-un automobil Ford Tranzit, parcat pe strada Meșterul Manole: „În urma cercetărilor la fața locului forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns în automobil prin acces liber de unde a sustras o geantă în care se aflau mijloace bănești și alte bunuri materiale, astfel, cauzând proprietarului în vârstă de 30 ani, un prejudiciu în sumă de 8185 lei”, informează poliția capitalei.

Totodată, polițiștii îi incriminează suspectului și faptul că a încercată să fure anumite bunuri și dintr-un automobil VAZ, parcat pe strada Uzinelor. Acesta ar fi pătruns în mașină, deteriorând lacătul mașinii, dar nu și-a dus intenția până la capăt.

În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, acesta a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău. El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram