/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Zinedine Zidane revine la Real Madrid! Florentino Perez va face anunțul oficial în câteva ore

missing
11 martie 2019, ora 17:22

Conducerea lui Real Madrid se reunește astăzi, la ora 19:00 (ora României) și urmează să facă anunțul revenirii francezului. Florentino Perez s-ar fi aflat în discuții avansate cu Zidane de mai multe zile, fiind primul om cu care au luat legătura pentru a duce la bun sfârșit acest sezon, anunță spaniolii de la Marca.es.

Surpriza este cu atât mai mare, cu cât portughezul Jose Mourinho era dat aproape sigur drept succesorul lui Solari. Ramon Calderon, fostul președinte al madrilenilor, informa că în cursul acestei săptămâni ar fi urmat să fie oficializată mutarea.

Santiago Solari ar fi fost deja anunțat de turnura pe care a luat-o situația. Antrenorul argentinian și-a luat deja rămas bun de la foștii elevi și oamenii din staff.

Florntino Perez l-ar fi ademenit pe Zidane cu transferuri spectaculoase în vară. Primele nume de pe lista francezului sunt Eden Hazard, mijlocașul belgian de 28 de ani de la Chelsea, Harry Kane, vârful britanic de 25 de ani de la Tottenham și brazilianul Neymar, 27 de ani, de la PSG.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram