/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Atenție! Air Moldova anunță că zborurile spre Istanbul din 5 și 6 aprilie 2019 au fost anulate. Motivul

12 martie 2019, ora 17:15

Într-un scurt mesaj, Air Moldova spune că pasagerii vor fi contactați și vor primi asistență din partea companiei conform opțiunilor disponibile în astfel de situații.

Anterior s-a anunțat că aeroportul internaţional Ataturk din Istanbul, al cincilea ca mărime din Europa, îşi va închide porţile pentru zborurile de pasageri începând cu data de 3 martie 2019 şi va transfera ştafeta către noul Istanbul Airport. Acesta va moşteni sigla IST și va avea iniţial două piste de aterizare, urmând ca din 2020 să i se adauge o a treia pistă, a precizat Sengül.

Încă de la început, instalaţiile noului aeroport vor avea capacitatea teoretică de a gestiona 80 de zboruri pe oră (40 de decolări şi 40 de aterizări), ceea ce va permite un număr de maxim 2.000 de zboruri pe zi, o cifră clar mai mare decât recordul de 1.500 de zboruri pe zi al actualului aeroport Ataturk.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram