/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Cristiano Ronaldo: „Nu mi-e dor nici de Spania și nici de Real Madrid”

missing
12 martie 2019, ora 16:02

O eventuală revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid iese din discuție. O spune chiar starul portughez legitimat în prezent la Juventus. Campioana Italiei va plăti pentru Cristiano Ronaldo în total 117 milioane de euro, iar portughezul a semnat un contract valabil pe 4 sezoane cu gruparea torineză. Juventus va achita suma pentru transferul lui Cristiano Ronaldo în doi ani.

“Nu mi-e dor de Spania nici de Portugalia. Lucrurile sunt așa cum sunt. Bineînțeles că am lăsat în spate muți prieteni și un club mare, care mi-a oferit multă dragoste, dar nu mi-e dor de nimic pentru că am parte de același lucru și aici. Așa că nu e deloc dificil pentru mine. A fost totul intens, interesant și diferit, dar m-am adaptat și sunt fericit aici la Juventus” a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu citat de Mundo Deportivo.

În conferința de presă de prezentare, Zinedine Zidane a fost întrebat despre o posibilă revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. “V-ați dori să revină Cristiano Ronaldo la Real Madrid?”, a fost întrebarea reporterului.

“Nu despre asta este vorba acum. Mă întrebați asta, dar în acest moment mai sunt 11 meciuri din acest sezon și la asta ne gândim. După asta, ne vom gândi și la sezonul viitor. Știți ce înseamnă Cristiano, ce a făcut el aici. Cu toții știm. El face parte din istoria acestui club.”, a fost răspunsul lui Zidane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram