/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/DOC/ Casa părintească a fostului primar al Capitalei a fost pusă sub sechestru

missing
12 martie 2019, ora 18:32

Sechestrul a fost pus pe 24 ianuarie 2019, de ziua Unirii Principatelor (fapt adus la cunoștință abia astăzi, s-au ferit de campania electorală); Casa părintească de la Colonița a fost construită de bunici în 1936, pe vremea României Mari, iar astăzi este catalogată drept …bun infracțional. Și pe ce cale infracțională am dobândit casa, dacă ea este din 1936 și a fost moștenită?”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de facebook.

Dorin Chirtoacă a fost reținut în dosarul parcărilor cu plată anul trecut, pe 26 mai. Fostul primar general este învinuit de trafic de influență și riscă de la trei la șapte ani de pușcărie. Acesta mai este cercetat și pentru prejudicierea bugetului municipal cu aproape 66 de milioane de lei. Dosarul în cauză se află abia la etapa urmării penale. Fostul edil se declară nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram