/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Un nou obiectiv turistic. "Turnul Eiffel al New York-ului" va fi inaugurat vineri. Acesta are 16 etaje şi 2 500 de trepte

12 martie 2019, ora 14:49

New York va avea de vineri, 15 martie un nou obiectiv turistic. Este vorba de o structură de scări interconectate de pe care pot fi admirate râul Hudson şi exclusivistul cartier Manhattan.

Potrivit Digi24, noul obiectiv, comparat cu un fagure de miere, are 16 etaje şi 45 de metri înălţime. A fost construit din oţel suflat cu bronz şi beton şi poate susţine 1.000 de vizitatori în acelaşi timp.

Trebuie să ştiţi însă că pentru o experineţă completă trebuie să fiţi pregătiţi să urcaţi 2.500 de trepte cât adună în total cele 154 de scări interconectate.

Noul obiectiv turistic a costat 150 de milioane de dolari. Dezvoltatorii sunt convinşi că investiţia merită şi spun că va reprezenta pentru New York ceea ce reprezintă Turnul Eiffel pentru Paris.

Foto: digi24.ro

Foto: digi24.ro

Foto: digi24.ro

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram