/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Furt într-un microbuz de pe linia 184 din Chișinău. Un bărbat i-a ciordit unei tinere portmoneul cu bani

missing
12 martie 2019, ora 09:31

O tânără de 21 de ani a rămas fără portmoneu, în urma unei călătorii cu un microbuz de pe linia 184 din Chișinău. Portmoneul, în care aceasta avea 2500 de lei, 5000 de ruble rusești și acte, i-a fost sustras din geantă, în timp ce microbuzul se afla pe bulevardul Dmitrie Cantemir.  

Poliția a reținut în flagrant suspectul, un bărbat de 33 de ani. Reprezentanții Direcției de poliție din Chișinău spun că individul nu este la prima abatere de acest fel; anterior, acesta a fost judecat pentru infracțiuni similare.

„Pe acest caz a fost pornită o cauză penală conform prevederilor art. 192 Cod Penal al RM “Pungăşie”, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 ore la 240 ore sau închisoare de până la doi ani”, se menționează într-un comunicat de la Poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram